Dark Light

In 2013 en 2014 schreef ik twee boeken in opdracht van Forte Creatief.

Vilt & vintage (2014, Forte creatief)
Over handwerken met vilt in combinatie met borduren en haken. In het boek staan sieraden, etuis en interieurdecoraties. Van de uitgever kreeg ik veel vrijheid. Ik schreef zelf alle teksten, de flaptekst en ik verzorgde zelf de patroonbladen, illustraties en fotografiestyling. De foto op de kaft is door mij gemaakt.

Kerst in huis (2013, Forte creatief)
Voor het boek Kerst in huis schreef ik drie hoofdstukken over handgemaakte kerstdecoraties van vilt in drie verschillende stijlen (Scandinavisch, Woodland en Bohemian chic). Ik verzorgde het ontwerp, de teksten, de patroonbladen en de fotografiestyling. De andere vier hoofdstukken zijn geschreven door Gonnie Albers, Tatjana Zimakova en Nadia van Zanten-Witbooi.

Gerelateerde projecten