Dark Light

Met een flinke dosis enthousiasme, creativiteit én technische kennis help ik maatschappelijk betrokken organisaties en creatieve ondernemers bij het vertellen van hun verhaal. Jouw creativiteit is mijn uitgangspunt. Samen kijken we hoe mijn kennis, ervaring en creativiteit aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Tekst

Ik help je bij het vertellen van jouw verhaal, door zelf te schrijven of in de rol van eindredacteur of contentspecialist. Vanuit mijn persoonlijke missie schrijf ik veelal over natuurbeleving, cultuur, educatie, creativiteit, kunst en zingeving. Mijn stijl is no-nonsens en zonder poespas, toegankelijk voor alle soorten lezers (leeftijd en niveau). Als online marketeer voldoen mijn teksten aan de hoogste standaard op het gebied van seo en conversieoptimalisatie. De inhoud van de producties ontwikkel ik in overleg; ik ga op pad voor een interview of werk op basis van wat jij aanlevert. Ik ontwikkel ook zelf inhoud op het vlak van creativiteit, natuur en educatie.

> Portfolio tekst & communicatie

Vormgeving & illustratie

Visitekaartjes, magazines, online advertenties, geboortekaartjes of een illustratie voor een tijdschrift? Mijn stijl past bij projecten die te maken hebben met natuur, cultuur, educatie, gezondheid en zingeving. Met mijn achtergrond in communicatie zorg ik er meteen voor dat vormgeving en tekst naadloos op elkaar aansluiten.

> Portfolio vormgeving & illustratie

Fotografie

In mijn fotografie zoom ik in op de schoonheid in het kleine. Mijn stemmige, sfeervolle stijl leent zich voor natuurfotografie, productfotografie en buitenportretten. Ik werk met wat er is; natuurlijk licht, jouw eigen kleding, de spontaniteit van het moment. Puur en zonder poespas.

> Portfolio fotografie

Samenwerken? 

Neem contact op of kijk in het portfolio. En hier leer je mij een beetje beter kennen en lees je meer over mijn kennis en ervaring.