Dark Light

Laten we samen verhalen vertellen. Als schrijver, vormgever en fotograaf help ik je bij het vertellen van jouw verhaal. Jouw creativiteit is mijn uitgangspunt. Samen kijken we hoe mijn kennis, ervaring en creativiteit aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Tekst en (online) redactie
Ik schrijf teksten voor websites, social media, magazines en boeken. Mijn tone of voice is positief, helder en toegankelijk voor alle soorten lezers. Vanuit mijn persoonlijke missie schrijf ik voor creatieve ondernemers en culturele- en maatschappelijke organisaties over natuurbeleving, cultuur, kunst, creativiteit en zingeving.

Ontdek de projecten: copywriting, online redactie, boeken, artikelen

“Met mijn hoofd in de wolken en mijn blik op de grond zoek ik stenen, schelpen en verhalen”

Slogan Struinkunst

Fotografie
In mijn fotografie zoom ik in op details en de schoonheid in het kleine. Mijn stemmige, sfeervolle stijl leent zich voor natuurfotografie, productfotografie en buitenportretten. Ik werk met wat er is; natuurlijk licht, jouw eigen kleding, de spontaniteit van het moment. Puur en zonder poespas.

Ontdek de projecten: natuurfotografie, productfotografie, styling

Ontwerp en illustratie
Visitekaartjes, drukwerk, online advertenties, geboortekaartjes of een illustratie voor een tijdschrift? Mijn zachte stijl past bij projecten die te maken hebben met natuur, cultuur, gezondheid en zingeving. Met mijn achtergrond in tekst en communicatie zorg ik er meteen voor dat vormgeving en tekst naadloos op elkaar aansluiten.

Ontdek de projecten: logo ontwerp, grafisch ontwerp, geboortekaartjes

Productontwerp
Als creatief ontwerper maak ik ontwerpen, zelfmakers en kunstlessen op het vlak van abstract tekenen en schilderen, art journaling en werken met vilt, papier en/of textiel. Ik schreef voor o.a. Forte creatief en Handwerken zonder Grenzen.

Ontdek de projecten: productontwerp

Meer weten over de mogelijkheden? 

Neem contact met me op of kijk in het portfolio voor alle voorbeeldprojecten.

Nieuwsgierig naar wie ik ben?

Ontdek mijn verhaal en lees meer over mijn kennis en ervaring.