Dark Light

Met een flinke dosis enthousiasme, creativiteit én technische kennis help ik maatschappelijk betrokken organisaties en creatieve ondernemers met hun (online) communicatie via websites, social media, nieuwsbrieven en drukwerk. Jouw creativiteit is mijn uitgangspunt. Samen kijken we hoe mijn kennis, ervaring en creativiteit aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Tekst & communicatie
Ik help je bij het vertellen van jouw verhaal, door zelf te schrijven of in de rol van eindredacteur of contentspecialist. Vanuit mijn persoonlijke missie schrijf ik veelal over natuurbeleving, cultuur, kunst, educatie, creativiteit en zingeving.

Vormgeving en illustratie
Visitekaartjes, magazines, online advertenties, geboortekaartjes of een illustratie voor een tijdschrift? Mijn stijl past bij projecten die te maken hebben met natuur, cultuur, gezondheid en zingeving. Met mijn achtergrond in communicatie zorg ik er meteen voor dat vormgeving en tekst naadloos op elkaar aansluiten.

Fotografie
In mijn fotografie zoom ik in op de schoonheid in het kleine. Mijn stemmige, sfeervolle stijl leent zich voor natuurfotografie, productfotografie en buitenportretten. Ik werk met wat er is; natuurlijk licht, jouw eigen kleding, de spontaniteit van het moment. Puur en zonder poespas.

Productontwerp
Als creatief ontwerper ontwikkel ik kunstlessen op het vlak van creativiteit, abstract tekenen en schilderen, art journaling, mixed media en werken met vilt, papier en/of textiel. Ik schreef onder andere voor Forte creatief en Handwerken zonder Grenzen.

Meer weten? 

Neem contact op of kijk in het portfolio voor een aantal voorbeeldprojecten.

Nieuwsgierig naar wie ik ben?

Ontdek mijn verhaal en lees meer over mijn kennis en ervaring.